Over deze case

Een digitaal, concreet, maar bovenal onafhankelijk inzicht in subsidiekansen: Dat is precies waar MijnSubsidie voor staat. Naast het ontdekken hoeveel subsidie ondernemers kunnen krijgen, biedt MijnSubsidie ook direct de beste subsidiespecialist voor een specifiek project. Met het unieke platform vinden ondernemers binnen enkele minuten een snel en uitgebreid antwoord op allle subsidie-gerelateerde vragen!

Op basis van designs ontworpen door Ruben Bamborst verzorgden wij de techniek van de maatwerk WordPress website, gericht op het werven van nieuwe partners voor het partnerprogramma van MijnSubsidie. De website is volledig responsive opleverd en biedt daarmee de perfecte leerervaring op ieder denkbaar apparaat, van smartphone tot tablet.

Naast een maatwerk module voor veelgestelde vragen, een geavanceerd mega menu en een custom post type voor subsidies hebben wij de website voorzien van een zoekfunctionaliteit voor het vinden van Mijn Subsidie partners op basis van een ingegeven postcode. Door middel van deze module toont de website de dichtsbijzijnde subsidiepartners.

Bezoek deze website