Preloader
Achter de schermen - WordPress development

Cookie- en privacybeleid

Privacy

Doel gegevensverzameling

Om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, steken wij regelmatig tijd in de innovatie en optimalisatie van de site. Om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten op jouw voorkeuren af te stemmen, analyseren we je gedrag op de website. Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Daarnaast verwerken we je persoonsgegevens voor het:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief;
  • Bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Informeren over wijzigingen van onze diensten.

Overzicht gegevens

We Brand Creative verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij handmatig en/of geautomatiseerd verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over je activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Lijst met contactgegevens van onze klanten via een applicatie
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken; in correspondentie en telefonisch.

Beveiliging

We Brand Creative neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De verbinding tussen je browser en onze server is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat en de volledige back-ups van alle website gegevens worden weggeschreven op een tweetal locaties. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om, geheel volgens de richtlijnen voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Gegevensbeheer
Het beheer van je persoonsgegevens ligt bij ons, wij zijn de verantwoordelijke partij en zorgen ervoor dat je gegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt. Wij verkopen je gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We sluiten een bewerkersovereenkomst af met bedrijven die in onze opdracht jouw gegevens verwerken. Zo zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. We Brand Creative blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Geautomatiseerde besluitvorming
We Brand Creative neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dit wil zeggen dat er geen besluiten worden genomen door computerprogramma’s of -systemen.

Bewaartermijn
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking. Dit houdt in dat wij je gegevens bewaren totdat onze samenwerking wordt beëindigd, of totdat we je vraagstuk hebben afgehandeld.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande adresgegevens; dan verwijderen wij deze informatie zo snel mogelijk, maar binnen vier weken.

We Brand Creative
Bierkade 4
1621 BE Hoorn

Cookies

Cookies zijn kleine, digitale stukjes informatie die op je computer of mobiele apparaten (tablet en/of smartphone) worden opgeslagen. Deze stukjes techniek worden naar je webbrowser gestuurd wanneer je een internetpagina bezoekt. Bij je volgende bezoek aan deze pagina wordt deze informatie weer teruggestuurd. Hiermee worden bijvoorbeeld je voorkeuren onthouden.

Deze cookies gebruiken we om onze website blijvend te optimaliseren, maar ook om onze content en eventuele advertenties op jouw interesses af te stemmen. Het uitschakelen van cookies betekent overigens niet dat je geen reclame meer te zien krijgt. Dit zorgt er alleen voor dat je algemenere advertenties voorbij ziet komen. Cookies zijn bovendien nodig om bepaalde onderdelen van onze website te laten functioneren. Het kan dus zijn dat deze onderdelen straks niet meer zichtbaar voor je zijn wanneer je de cookies uitschakelt.

Soorten cookies

Er zijn verschillende soorten cookies met ieder een eigen functie. Hieronder kun je precies lezen welke cookies er zijn en welke functionaliteit deze cookies kennen.

Functionele cookies
Functionele cookies voegen onmisbare functionaliteiten toe aan deze site. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld de filters in ons portfolio voor je.

Analytische cookies
De analytische cookies helpen ons bij het analyseren van de website. Ze geven ons inzicht in het gebruik van onze website waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen optimaliseren. De gegevens die via de analytische cookies worden verzameld, zijn volledig geanonimiseerd en daardoor niet aan jou als bezoeker te koppelen. Zo blijft je privacy gewaarborgd.

Tracking cookies
Tracking cookies komen vooral van pas voor campagnes en advertenties. Deze cookies kunnen worden gebruikt om de website statistieken aan een bezoekersprofiel te hangen. Wij krijgen hierdoor een beeld van onze doelgroep en kunnen op deze manier inspelen op jouw voorkeuren en wensen. Content en advertenties worden bijvoorbeeld een stuk relevanter en interessanter.

De tracking cookies mogen alleen geplaatst worden wanneer je daar akkoord voor geeft en kunnen niet gebruikt worden om je persoonlijk te identificeren. Het opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres of andere persoonlijke informatie.

Cookies We Brand Creative

Wij maken gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Hieronder vind je een overzicht van de specifieke cookies en de bijbehorende functie.

Google Analytics
De geanonimiseerde gegevens uit Analytics helpen ons om de statistieken van onze website te verzamelen. We krijgen hierdoor een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves, zodat we hier op in kunnen spelen tijdens de optimalisatie van onze website.

De informatie die Google verzamelt wordt geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt gehost door Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Google AdWords
Wij maken via de cookie GA Audience s gebruik van de remarketing tag. Dit houdt in dat wij je voorkeuren en interesses onthouden wanneer je onze website verlaat, zodat we in je webbrowser advertenties kunnen laten zien die overeenkomen met je interesses.

Google Tag Manager
Dit is de software oplossing die we gebruiken om tracking codes in onze website te implementeren.

Facebook pixel
Dit is een hulpmiddel om de effectiviteit van onze Facebook advertenties te meten. De Facebook pixel helpt ons via de cookie Facebook Custom Audience om de advertenties aan de juiste doelgroep te laten zien en om advertentiedoelgroepen te maken. Daarnaast geeft de cookie Facebook Impressions ons inzicht in de acties die op de website worden uitgevoerd na het klikken op de advertentie. Facebook Connect is een cookie waardoor je ons direct kunt volgen op Facebook.

Smartlook
Deze software geeft ons een kijkje in het gebruikersgedrag op onze website. Deze gegevens zijn volledig geanonimiseerd, maar helpen ons wel om te zien waar concrete verbeterpunten van de site liggen. We meten via Smartlook de bezoekersregistratie, kunnen heatmaps en schermopnames bekijken, hebben de mogelijkheid tot incident tracking en krijgen inzicht in de conversiefunnels.

DoubleClick
Deze cookie zorgt ervoor dat er vanaf de server advertentiecontent naar de website wordt gestuurd en registreert het aantal kliks op de advertentie.

DoubleClick Ad Exchange Buyer
Dit is het platform dat ons verbindt met advertentienetwerken en externe demand-side platformen in realtime, waarop wij onze online advertentieruimte kunnen inkopen.

Browser instellingen

Heb je liever niet dat er cookies worden gebruikt? Dan kun je dit aangeven in je browserinstellingen, of via de instellingen van de cookie module op onze site zelf.

Dit geldt per internetbrowser en per computer/tablet/smartphone. We raden je daarom aan om je voorkeuren direct overal aan te geven; in iedere browser en op al je apparaten. Iedere browser heeft hiervoor een eigen handleiding. Deze vind je door hieronder op de juiste link te klikken en de stappen te volgen.

Via youronlinechoices.com kun je cookies van specifieke partijen uitschakelen.

Algemene bepalingen

Transparantiebeginsel
Wil je graag je persoonsgegevens inzien, of wijzigen – indien deze niet correct zijn? Of wil je jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken, dan wel bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door We Brand Creative? Neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande gegevens:

We Brand Creative
Bierkade 4
1621 BE Hoorn

Wanneer je persoonsgegevens niet meer relevant zijn, kun je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die we van jou beschikken naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te versturen per post.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, wijziging, verwijdering of gegevensoverdracht door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en je Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Indien je vermoedt dat je persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is het mogelijk om hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het indienen van een klacht gaat via een vragenlijst op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen cookie en privacy policy
Wij behouden ons het recht voor om deze cookie en privacy policy aan te passen. Wijzingen worden altijd op deze website gepubliceerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:

We Brand Creative
Bierkade 4
1621 BE Hoorn
hello@webrandcreative.nl
+31 (0)229 220 000