preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
Achter de schermen - WordPress development

E-mailmarketing

Het oudste digitale marketingkanaal is nog steeds effectief. In vergelijking met nieuwe media scoort e-mailmarketing doorgaans nog altijd hoger als het gaat om conversieratio. Benader je klanten en leads gericht met professionele, responsive mailings én de ultieme leeservaring op ieder device.

Ontdek meer

E-mailmarketing oplossing op maat

We bieden een e-mailmarketing oplossing op maat voor marketeers en ondernemers. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een fullservice oplossing waarin we de volledige mailcampagne voor je uitdenken en uitvoeren. Ook voor een maatwerk nieuwsbrief sjabloon helpen onze experts je graag verder.

Fullservice oplossing

Ben je op zoek naar volledige ontzorging op het gebied van e-mailmarketing? Ons team staat voor je klaar om de mailings van begin tot eind voor je op te pakken.

  • Begeleiding bij het bepalen van een treffend, communicatief concept
  • Ontwerp van een gelikt en responsive design
  • Technische realisatie van de mailing
  • Zorgvuldig testen in een crossbrowser en -device check
  • Verzending over een professionele, solide mailserver

Mailchimp nieuwsbrief sjabloon

Wil je nieuwsbrieven liever in eigen beheer versturen? We kunnen ook een maatwerk nieuwsbrief sjabloon voor je ontwikkelen in Mailchimp, zodat je verzekerd bent van een gelikt template op maat. Dit sjabloon is volledig in de huisstijl van jouw organisatie en sluit aan op je online strategie. Op basis van de drag & drop editor kun je vervolgens eenvoudig en snel een professionele mailing opstellen, die je zelf kunt finetunen.

Integratie e-mailmarketing in WordPress

Het veelzijdige WordPress CMS leent zich uitstekend voor een integratie met e-mailmarketing. Deze koppeling levert je direct een aantal voordelen op. Het adressenbestand voor je nieuwsbrieven hoeft bijvoorbeeld niet langer handmatig bijgewerkt te worden; bezoekers kunnen zich je via site of shop rechtstreeks inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt de mailadressen van klanten ook automatisch aan het adressenbestand in je e-mailsoftware laten toevoegen als ze een bestelling hebben geplaatst. Nadat je daar toestemming voor gevraagd hebt, natuurlijk.

Het is ook mogelijk om custom aanmeldformulieren te ontwikkelen waarmee leads en klanten in aparte adressenbestanden komen te staan. Zo verstuur je gepersonaliseerde, conversiegerichte mailings die naadloos op de wensen van de ontvanger aansluiten.

We hebben ruime ervaring met de integratie van verschillende e-mailmarketing tools, waaronder:

  • Sportler
  • Active Campagin
  • Mailchimp
  • Sendgrid
  • Mandrill

Meetbaar resultaat

E-mailmarketing is, met dank aan onder andere Google Analytics, uitstekend meetbaar. Met behulp van de koppeling met Analytics breng je het gedrag van de ontvangers van je e-mails duidelijk in kaart. Op basis daarvan bereken je gemakkelijk het rendement en de eventuele omzet. Bekijk voor meer informatie over de meetbaarheid van je campagnes ook deze pagina over een Google Analytics inrichting op maat.

Klaar om met e-mailmarketing aan de slag te gaan?

Onze ervaren WordPress experts staan voor je klaar. Tot snel!

Stuur een bericht

Internetbureau We Brand Creative in Hoorn

Wij zijn We Brand Creative, een internetbureau in het Noord-Hollandse Hoorn. Met ons team van enthousiaste WordPress specialisten bouwen we iedere dag aan het online succes van onze opdrachtgevers. Wil je meer weten of ben je klaar om met ons samen te werken? We zijn gevestigd in de oude kaaspakhuizen op de Bierkade. Tot snel!