preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
Achter de schermen - WordPress development

Social media management

Dankzij social media kun jij als organisatie constant in contact zijn met je klanten en ambassadeurs. De vraag is alleen welke social media kanalen voor jou de juiste zijn en hoe je deze het best inzet voor optimaal resultaat. Wij adviseren en begeleiden je zodat social wél voor jouw organisatie gaat werken.

Ontdek meer

Social strategie

Ben je klaar om te scoren met social media? Dan is het opstellen van een effectieve social media strategie de eerste stap.

Het doel van de inzet van social media speelt hierbij een grote rol. Wat wil je bereiken met social media? Expertise claimen? Traffic naar de website genereren? Of draait het om directe verkoop van producten of diensten? Wij gaan graag de samenwerking aan om jouw sparringpartner te zijn en je te adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden van social media. Dit pakken we als volgt aan:

  • Doelgroep duidelijk in kaart brengen
  • Concrete propositie opstellen inclusief doelstellingen
  • Juiste social media kanalen bepalen
  • Content strategie ontwikkelen
  • Communicatie richtlijnen opstellen
  • Sjablonen voor afbeeldingen en video’s ontwikkelen
  • Content creëren voor social media

Meetbare resultaten

Als je gebruik maakt van social media kanalen als Facebook, YouTube, LinkedIn, Pinterest en Twitter, wil je weten wat het je onder de streep oplevert. Het liefst zo concreet mogelijk. Dat is precies waarom de inrichting van meetbaarheid zo belangrijk is.

Wij brengen daarom met behulp van de statistieken van Google Analytics in kaart te wat de inzet van social media management voor invloed heeft op de resultaten van jouw website of webshop. We monitoren de data, analyseren de rapportages en geven je tijdens onze periodieke project check-ups proactief advies over de meest effectieve vervolgstappen. Deze project check-ups zijn beknopt, doeltreffend en efficiënt. Ze vinden plaats bij ons op de Bierkade of bij jou op de zaak.

In het kort kun je het volgende verwachten:

  • Periodiek overzichtelijke rapportages in je mailbox
  • Gezamenlijke project check-ups over de voortgang en planning

Social media monitoring

Mond tot mond reclame is tot op de dag van vandaag de meest invloedrijke promotie. Dat gebeurt niet langer alleen in de supermarkt of op verjaardagen. Dankzij internet en social media kunnen internetgebruikers ook online op laagdrempelige wijze diensten en producten beoordelen. Dagelijks delen consumenten en klanten hun mening via social media. De reviews worden op openbare platformen geplaatst en zijn daardoor inzichtelijk voor een grote groep mensen.

In het kader van kwaliteitsverbetering van bijvoorbeeld jouw product, dienst of service kan het monitoren van deze reviews voor waardevolle inzichten zorgen; waardevolle inzichten die vervolgens kunnen leiden tot een nog groter succes van jouw organisatie. Wij houden deze reviews voor je in de gaten en helpen je om op basis van deze klantfeedback aanpassingen door te voeren in jouw website of webshop. Zo zorgen we er samen voor dat we jouw dienstverlening nog verder optimaliseren.

Social media management en zoekmachine optimalisatie (SEO)

Social media speelt een steeds grotere rol binnen zoekmachine optimalisatie, met name bij linkbuilding: het verkrijgen van externe links met een verwijzing naar je website. Google beoordeelt deze verwijzingen op kwaliteit en relevantie. Verwijzingen vanuit bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn worden door Google prominent geïndexeerd vanwege de betrouwbaarheid van deze social media platformen.

Wij helpen je om de kwaliteit van je social media management te verbeteren en de social potentie te benutten, zodat je hier op het gebied van zoekmachine optimalisatie de vruchten van plukt.

Effectief social media management met meetbaar resultaat

Klaar voor de volgende stap?

Stuur een bericht

WordPress specialist uit Hoorn

Als online specialist houden wij ons dagelijks bezig met maatwerk oplossingen binnen het WordPress CMS en de verschillende social media kanalen. We helpen onze opdrachtgevers met gebruiksvriendelijke koppelingen tussen die twee en zetten onze expertise in om de kwaliteit van zowel hun WordPress oplossing als social media kanalen naar een hoger niveau te tillen. Je vindt ons aan de Bierkade in Hoorn.