preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
Achter de schermen - WordPress development

Google Analytics inrichting

Maak van jouw site of shop een succes door deze gericht te optimaliseren. De eerst stap is een Google Analytics inrichting waarmee je optimaliseert op basis van data, in plaats van gevoel.

Ontdek meer

Blijvend optimaliseren en doorontwikkelen

De online ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Daarom is het belangrijk om je website of webshop doorlopend te optimaliseren. Daarmee zorg je ervoor dat je site of shop naadloos blijft aansluiten op de steeds veranderende wensen en behoeftes van je doelgroep.

Toegankelijke informatie met een dashboard op maat

Google Analytics biedt een breed scala aan mogelijkheden. Dat is een groot voordeel als je zelf expert bent op het gebied voor Analytics. Ben je dat (nog) niet? Met een Analytics dashboard op maat zie je in één oogopslag de data die voor jou relevant is en waarmee je gericht kunt optimaliseren. We bepalen gedurende de ontwikkeling van jouw nieuwe site of shop samen met jou welke gegevens hier getoond moeten worden en richten het dashboard voor je in.

Heb je een website of webshop, maar laat de meetbaarheid van de applicatie te wensen over? Dan verzorgen we graag een inrichting die jou wel de inzichten biedt die je nodig hebt om online stappen te maken.

Succesvolle Google Analytics inrichting voor WordPress

Wij verzorgen de volledige Google Analytics inrichting voor WordPress websites en webshops. Iedere site of shop is uniek en daarom zijn onze Google Analytics inrichtingen dat ook. Op basis van jouw online doelstellingen bepalen we de KPI’s om deze doelstellingen meetbaar te maken. De KPI’s vertalen we door in Google Analytics en de maatwerk rapportage die je periodiek van ons ontvangt. Samen blijven we je inrichting aanscherpen en optimaliseren, zodat jij kunt weloverwogen beslissingen kunt maken op basis van de beschikbare data.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor de Google Analytics inrichting voor jouw site of shop. Onze experts kijken graag met je mee naar een oplossing die bij je past.

Meet het succes van je social media campagne of zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer je investeert in een social media campagne of aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie helpt Google Analytics om inzicht te krijgen in het succes en rendement van deze campagnes. Door Google Analytics op de juiste manier in te richten, kun je exact zien wat de omzet uit social is of hoeveel organische bezoekers er op een bepaalde pagina binnenkomen. Je kunt vervolgens ook zien wat hun vervolgstappen zijn en of zij je conversiedoel volbrengen.

Om het het succes van je social media campagne of SEO inzet meetbaar te maken, stellen we een maatwerk meetplan op. In dit meetplan bepalen we welke conversies en gebeurtenissen het succes van jouw site of shop weergeven. Op basis daarvan stemmen we af hoe uitgebreid dit meetplan moet zijn: focussen we ons eerst alleen op de grote macro conversies, of nemen we ook direct de kleinere micro conversies mee?

Rapportages op maat

Wij houden de ontwikkelingen rondom jouw website of webshop nauwlettend in de gaten en denken graag met je mee hoe we jouw site of shop nóg sneller en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Je ontvangt daarom van ons een periodieke rapportage op maat, waarin we onder andere de volgende aspecten uitlichten:

  • Conversies
  • Bezoekersgedrag
  • Verkeer
  • Bronnen
  • Performance

Onmisbaar voor lancering

Gaan we samen aan de slag met jouw nieuwe WordPress website of webshop? Dan richten wij standaard voor lancering de meetbaarheid van je site of shop voor je in op basis van jouw doelstellingen. We zorgen dat je site of shop zorgvuldig gekoppeld wordt aan onder andere Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console.

Deze integraties vormen de basis om de resultaten van jouw nieuwe site of shop inzichtelijk te maken. Wil je meer de diepte in en uitgebreid inzicht in je data? Leg je online ambities en doelstellingen aan ons voor, zodat wij een Google Analytics inrichting op maat voor jouw site of shop kunnen ontwikkelen.

Succesvolle Google Analytics inrichting voor WordPress

Klaar om je resultaten meetbaar te maken?

Stuur een bericht

We Brand Creative - WordPress experts in Hoorn

Wij zijn We Brand Creative. Volledig gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites, webshops en applicaties. Met ons team van specialisten kunnen we de hele wereld aan. Front-end development, digital design, content en marketing in de breedste zin van het woord. Heb je onze hulp nodig? Je vindt ons aan de Bierkade in Hoorn.