preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
Achter de schermen - WordPress development

WordPress hosting

Snel, stabiel en solide. Onze WordPress hosting is hét fundament voor een succesvolle site of shop. Benieuwd hoe een maatwerk oplossing er voor jou uitziet?

Ontdek meer

Voordelen van maatwerk

Ieder WordPress project is anders. Daarom bieden we voor iedere WordPress website of webshop een passende hosting oplossing op maat. Met de juiste hosting geef je jouw bezoekers een veilige, gebruiksvriendelijke online ervaring, die positief effect heeft op je organische vindbaarheid. Onze WordPress experts helpen je graag om de hosting oplossing te selecteren die bij je past.

Blije gebruikers, blije zoekmachines

Een zoekmachine als Google zet volledig in op de optimale gebruikerservaring van bezoekers. Vliegensvlugge websites en webshops met minimale laadtijden: daar scoor je mee. Bij je bezoekers én bij Google. En als je bezoekers blij met je zijn, is de kans groot dat Google dat ook is. Dit kun je terugzien in je organische vindbaarheid in de resultaten van Google. Zo vormt een passende hosting oplossing dus de fundering voor het succes jouw website of webshop.

2021 – Web Vitals

In de Web Vitals algoritme update van Google komt gebruiksvriendelijkheid hoger in het vaandel te staan. Performance speelt hierin een sleutelrol, onder andere in de vorm van snelle websites, korte laadtijden en vlotte interface. Ontdek nu wat WordPress hosting kan doen voor jouw performance én de organische vindbaarheid van jouw site of shop.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

De uitzonderlijke laadsnelheden komen niet alleen je rankings in de zoekmachines ten goede. Met een website of webshop die vlekkeloos werkt verbeter je ook de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers. En met een optimaal presterende site of shop vergroot je de kans op conversie.

Een goed voorbeeld is een webshop die zo soepel werkt dat bezoekers heel gemakkelijk het afrekenproces kunnen doorlopen. Of dat de items zo snel laden, dat bezoekers fluitend door het productoverzicht bladeren. Laat hosting daarom in je voordeel werken en kies voor een oplossing die bijdraagt aan een snellere online ervaring voor je bezoekers.

Veiligheid en zekerheid

Het hosten van jouw WordPress website of webshop is belangrijk voor de veilige verwerking en opslag van data. Daarom hosten we jouw applicatie bij een datacenter dat ISO27001 gecertificeerd is. Dat houdt in dat onze hosting oplossing aan alle eisen voldoet op het gebied van informatiebeveiliging. En goed om te weten: we hosten je gegevens op drie verschillende locaties, zodat de hosting redundant is. Mocht er bij één van de drie locaties een technisch probleem voorvallen, nemen de andere locaties de taken over.

Technische details

Onze WordPress SSD servers maken gebruik van Linux en CentOS. De webserver die we hiervoor gebruiken is nginx. Geen Apache voor ons; nginx is een stuk sneller in het laden van pagina’s en met hosting geldt: hoe sneller, hoe beter. We vertrouwen op de prettige interface van de hosting panels van Plesk Onyx en cPanel.

Verschillende soorten hosting

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het hosten van jouw website of webshop? Wij bieden de volgende WordPress hosting oplossingen aan:

  • Shared SSD WordPress hosting
  • Hybrid SSD WordPress hosting
  • Managed SSD WordPress hosting

Shared Cloud WordPress hosting

Solide hosting voor startende ondernemers, kleine en middelkleine websites. De naam zegt het al: je deelt de server met verschillende andere websites. Onze Shared WordPress SSD servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en presteren vier keer beter in vergelijking met normale webhosting.

Hybrid Cloud WordPress hosting

Hybrid hosting is onze tussenmaat. Dit is de ideale hosting oplossing voor middelgrote websites en webshops, zeker wanneer je graag je positie in de zoekmachines wilt verbeteren. Met Hybrid hosting deel je de server met maximaal 4 andere websites. Zo krijgt jouw site of shop de ruimte die nodig is, tegen lagere kosten dan een Managed hosting oplossing.

Managed Cloud WordPress hosting

Uitermate geschikt voor grote websites, webshops of bedrijven met meerdere websites. Je beschikt met Managed hosting over een eigen virtuele SSD server voor WordPress hosting, die je met niemand hoeft te delen. Net als bij Shared en Hybrid hosting is Managed hosting een totaaloplossing om je volledig te ontzorgen. Het voordeel van Managed hosting is echter dat je profiteert van ruime opslagcapaciteit en optimale laadsnelheden die zelfs de grote websites en webshops razendsnel en gebruiksvriendelijk maken.

WordPress optimalisatie

Er zijn meer mogelijkheden om de performance en prestaties van je applicatie te verbeteren. Bekijk hier de mogelijkheden om met browser caching, afbeeldingscompressie en een Content Delivery Network (CDN) aan de slag te gaan.

Ben je op zoek naar een specifieke WordPress hosting oplossing, volledig toegespitst op jouw wensen?

Wij staan voor je klaar met een oplossing op maat

Stuur een bericht

Jouw WordPress hosting specialist in Hoorn

Wij zijn We Brand Creative. Experts op het gebied van WordPress, gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Van domeinnaamregistratie en hosting tot ontwerp en technische realisatie: wij gaan graag met jouw WordPress website of webshop aan de slag vanuit ons hoofdkwartier in Hoorn.