Het world wide web bestaat uit een steeds groter aantal websites. Ongetwijfeld zul je zelf al op de hoogte zijn van de online aanwezigheid van jouw concurrenten. Des te belangrijker is zoekmachine optimalisatie (SEO): Het optimaliseren van jouw website om zo hoog mogelijk te scoren in de organische (niet-betaalde) resultaten van Google.

Google’s geheime algoritme

Google rankt websites op basis van meer dan 200 factoren. De precieze wijze waarop Google websites waardeert (het algoritme) is geheim.  Enkele voorbeelden van deze bepalende factoren: Biedt de website relevante content? Beschikt de website over zoekmachine vriendelijke url’s? Is de website netjes onderverdeeld in koppen en tussenkoppen? Bevat de website waardevolle links?

Wij zijn eerlijk: Wij beloven je niet dat hij het Google algoritme ‘gekraakt’ hebben. Dit kan niet. Echter, door onze ruime praktijk ervaring hebben wij een goed beeld van de bepalende factoren waarop Google websites rankt. Deze bepalen de uiteindelijke SERP: Search Engine Results Page. Oftewel: De positie van de pagina’s van jouw website binnen de zoekresultaten.

Een gratis SEO Check

Ben je benieuwd hoe jouw bestaande website momenteel scoort in de zoekmachines, en welke handvatten wij kunnen bieden om jouw positie in de organische resultaten te verbeteren? Wij doen graag een gratis SEO check voor je, welke je tot niets verplicht. Laat ons via het formulier hiernaast weten dat je een SEO check wilt laten doen, dan ontvang je  van ons een gratis en vrijblijvend rapport met een analyse en actiepunten waarmee je – samen met ons – aan de slag kunt gaan.

Werkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Op basis van een SEO rapport gaan onze experts aan de slag met de optimalisatie van jouw website. Daarbij worden onder andere de volgende werkzaamheden verricht:

  • Het controleren en optimaliseren van de URL structuur van de website
  • Het optimaliseren van metatitels, meta omschrijving en focus keyword
  • Het controleren en optimaliseren van de koppen en tussenkoppen
  • Aanmelden van de website bij Google Webmaster Tools
  • Opzetten van een Google vriendelijke sitemap
  • Aanmelden Google Mijn Bedrijf
  • On page tekst optimalisatie
  • Optimalisatie voor mobiel gebruik