WordPress is een open source content management systeem gericht op gebruiksvriendelijkheid en de recente webtechnieken. Door de oneindige mogelijkheden en het gebruikersgemak wordt WordPress wereldwijd inmiddels op ruim 20% van alle websites ingezet als CMS. Twee goede redenen om als professionele organisatie voor een WordPress website te kiezen.

Een WordPress website is gebruiksvriendelijk, modulair uit te bouwen en flexibel. Daardoor leent WordPress zich uitstekend voor een oplossing op maat. Of het nu een website, intranet platform, community of webshop oplossing betreft: WordPress én wij weten hier raad mee.
Als WordPress developers bieden wij hoogwaardige maatwerk WordPress oplossingen die voldoen aan alle eisen die vandaag de dag aan een website worden gesteld. Denk daarbij aan een volledig responsive versie, waardoor de website wordt geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel en tablet.

Fullservice

Van ontwerp en de technische realisatie, tot het gebruiksklaar afleveren van de WordPress website: wij bieden je een fullservice oplossing. Doordat wij alle disciplines onder één dak hebben vormen wij jou WordPress totaalpartner.

 • Op basis van jouw wensen, onze expertise en de webstandaarden van het moment verzorgen wij een functioneel ontwerp van de WordPress website. Hierin wordt vastgelegd welke functionaliteiten de website kent, hoe de lay-out wordt opgebouwd en welke pagina’s de website bevat.
 • Nadat de functionele ontwerpen zijn afgerond en geaccordeerd, starten wij met het daadwerkelijk ontwerpen van de WordPress website in Photoshop. Doordat wij starten met een leeg wit vel kun jij tot op de pixel nauwkeurig bepalen hoe jouw WordPress website er uit mag komen te zien. Gelikt.
 • Op basis van de meest recente en stabiele technieken, zoals HTML5, CSS3 en Javascript, toveren wij de statische ontwerpen om tot een werkende WordPress website. Tijdens dit proces kun jij de vorderingen op de voet volgen via een unieke link binnen onze development omgeving.
 • Nadat de website technisch is neergezet zetten we samen de puntjes op de ‘i’. Nadat alle feedback naar wens is verwerkt lanceren we jouw maatwerk WordPress website. Trots!

 

Ontwerp vs. functionaliteit

Hoewel wij ook gek zijn op frisse en aantrekkelijke designs, richten wij ons voornamelijk op de juiste werking van een website. Een prachtige WordPress website zonder solide werking levert immers geen rendement op. Daarom zoeken wij bij ieder project de juiste balans tussen ontwerp en functionaliteit.

Responsive als standaard

Tegenwoordig kunnen wij allemaal niet meer zonder smartphone. Dit bekent tevens een grote toename in het aantal mobiele bezoekers van websites. Inmiddels surft gemiddeld 40% tot 50% via een tablet of smartphone naar websites. Ieder nieuw project leveren wij daarom standaard volledig responsive op. Zo zorgen we ervoor dat jouw website ook mobiel gelikt wordt getoond op het scherm van de bezoeker.

Onze WordPress diensten

 • Ontwerp & ontwikkeling van een complete WordPress website;
 • Ontwikkeling van maatwerk WordPress websites op basis van een bestaand en/of aangeleverd ontwerp;
 • Het migreren van een bestaande website naar WordPress
 • WordPress hosting
 • WordPress onderhoud
 • WordPress optimalisatie
 • WordPress websites responsive maken

 

WordPress specialist uit Hoorn

Met ruim 8 jaar WordPress ervaring ontwikkelen wij dagelijks vanuit ons hoofdkwartier aan de Bierkade in Hoorn effectieve WordPress oplossingen voor zeer uiteenlopende klanten.