Optimale prestaties van een website hebben een positieve invloed op de ranking binnen Google en de conversie van bezoekers. Wij verzorgen WordPress optimalisatie met als doel jouw website of webshop nog succesvoller te maken.

WordPress performance optimalisatie

Een WordPress website of webshop bestaat uit grote aantallen scripts en stukjes software. Wat velen niet weten is dat op dit gebied enorm veel geoptimaliseerd kan worden dan ten goede komt aan de prestaties van de website. Overbodige scripts, veel server requests en grote bestanden: een aantal voorbeelden van factoren die de snelheid en prestaties van een website of webshop negatief kunnen beïnvloeden.

Met onze technische kennis en inzicht in de belangrijke factoren kun je ons inschakelen om de prestaties en snelheid van jouw WordPress website of webshop te onderzoeken. Op basis van een adviesrapport kunnen wij desgewenst de daadwerkelijke verbeteringen realiseren.

WordPress mobile optimalisatie

Sinds 21 juni 2015 rankt Google websites met een goede mobiel geoptimaliseerde techniek hoger dan websites die hier niet aan voldoen. Daarnaast biedt een voor mobiel en tablet geoptimaliseerde website of webshop voordelen ten opzichte van tradiotionele websites. Met een gelikte responsive versie schotel je bezoekers op ieder apparaat de beste beleving voor. Wij leveren nieuwe projecten standaard volledig responsive op, maar kunnen tevens bestaande WordPress websites of WordPress we shops optimaliseren voor mobiel en tablet. Niet onbelangrijk, als je bedenkt dat 40% van het totaal aan bezoeken inmiddels vanaf een smartphone of tablet komt.

WordPress webshop conversie optimalisatie

Websites en webshops lopen meer dan eens veel klanten mis. Door conversie optimalisatie toe te passen haal je uit het zelfde aantal bezoekers meer klanten en omzet.

Door middel van een conversie onderzoek kunnen de aan de hand van het klikgedrag van bezoekers, gebruiksvriendelijkheid, techniek en conversie knelpunten functionele en/of optische verbeteringen worden doorgevoerd in de website of webshop. Dit met een ROI gedreven doel: de omzet en de winst te vergroten.