De online wereld, en daarmee het WordPress CMS, verandert razendsnel. Nieuwe functionaliteiten en updates komen regelmatig voor. Om de juiste werking en veiligheid te waarborden is pro-actief onderhoud van groot belang.

Een WordPress website of WordPress webshop bestaat uit een groot aantal scripts en stukken software. Zaken die snel kunnen verouderen en de juiste werking in gevaar brengen wanneer deze niet tijdig worden geüpdatet en onderhouden.

Het belang van WordPress onderhoud wordt tot op de dag van vandaag nog veelvuldig onderschat, wat nare consequenties tot gevolg kan hebben: conflicten, hacks of prestatie problemen. Door onze jarenlange ervaring in WordPress onderhoud kunnen wij op doeltreffende wijze pro-actief onderhoud verzorgen aan jouw WordPress website.

WordPress onderhoud plugins

WordPress wordt gekenmerkt door de vele plugins die beschikbaar zijn, zowel gratis als premium. Deze plugins voegen allerlei extra functionaliteiten toe aan jouw WordPress website. Om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en de veiligheid te waarborgen worden er regelmatig updates beschikbaar gesteld.
Wij updaten deze pro-actief voor je op adequate wijze.

Daarnaast verwijderen wij plugins die niet langer in gebruik zijn. Ondanks dat deze plugins zijn gedeactiveerd zorgen ze voor een langere load van de website. Het verwijderen op de juiste wijze heeft een positieve invloed op de prestaties van de website.

WordPress onderhoud thema

In het geval van WordPress maatwerk websites die wij hebben ontwikkeld verzorgen wij tevens updates van het door ons gebruikte framework voor de maatwerk WordPress website. Wij voorzien dit telkens van nieuwe, stabiele code en verwijderen verouderde code die inmiddels overbodig is.

WordPress database opschonen

De database vormt het hart van de website. Binnen deze structuur worden alle gegevens binnen jouw website opgeslagen. Van pagina informatie tot accountinformatie. Het pro-actief opschonen van de database zorgt voor een solide en snelle werking van de WordPress database. Zoef!