De online wereld biedt jou als ondernemer een breed scala aan mogelijkheden. Hoe zet je een online strategie op? Welke doelen wil ik behalen? Welk CMS zet ik in? Het is slechts een kleine greep uit veelvoorkomende vragen.

Wij adviseren je graag over alle belangrijke factoren rondom een WordPress website of webshop. Op basis van secuur onderzoek adviseren wij jou over de juiste oplossingen en keuzes.

WordPress infrastructuur consultancy

In het stadium voorafgaand aan de realisatie van een WordPress website, WordPress webshop of meerdere toepassingen, is het belangrijk een solide infastructuur neer te zetten. Denk hierbij aan webhosting, CDN, e-mailing, SSL certificaten en beveiliging.

WordPress webdesign consultancy

Je hebt online ambities en speelt met de gedachte om deze vorm te geven in een WordPress oplossing. Is WordPress hier de juiste keuze voor? Welke zaken zijn belangrijk tijdens het ontwerp en de ontwikkeling? Hoe haal je het maximale uit een WordPress oplossingen?

Vragen waar wij je tijdens een consultancy traject graag antwoord op geven. Is WordPress de geschikte keuze? Dan begeleiden we jou en jouw organisatie graag intensief tijdens dit traject.

WordPress optimalisatie consultancy

Websites en webshops kampen veelal met tegenvallende prestaties. Een lange laadtijd heeft een grote negatieve invloed op de Google ranking en de conversie van bezoekers tot klant.

Met onze expertise op het gebied van WordPress techniek en WordPress hosting adviseren en helpen wij jou graag om jouw WordPress toepassing solide, snel en betrouwbaar te laten presteren. Wij adviseren je over de knelpunten en stellen op basis daarvan een advies op.