Wellicht het oudste digitale marketingkanaal blijkt nog steeds effectief: E-mail marketing. In vergelijking met nieuwe media scoort e-mail marketing nog steeds hoger als het gaat om conversieratio. Via e-mail marketing benader je (potentiële) klanten gericht met een professionele en responsive mailing die de ultieme leeservaring biedt op ieder apparaat.

Wij beschikken over een tweetal e-mailmarketing oplossingen. Zowel marketeers en ondernemers kunnen wij op deze wijze een oplossing op maat bieden. Het betreft een fullservice oplossing en een WordPress nieuwsbrief module waarin je eenvoudig nieuwsbrieven opmaakt en verstuurt aan een geselecteerde doelgroep.

E-mailmarketing is, met dank aan onder andere Google Analytics, uitstekend meetbaar. Met behulp van deze koppeling breng je het gedrag van ontvangers van de e-mails duidelijk in kaart. Op basis daarvan kan het rendement en de eventuele opgeleverde omzet gemakkelijk worden berekend.

Fullservice oplossing

Wordt je graag volledig ontzorgd wat betreft e-mailmarketing? Wij verzorgen de concepting, ontwerp, technische realisatie en verzending van professionele e-mailmarketingcampagnes. Begeleiding bij het bepalen van een treffend communicatief concept, ontwerp van een gelikte en indrukwekkend design in onze eigen studio, de technische realisatie van de responsive mailing door onze WordPress developer Patrick en de verzending over een zeer professionele en solide mailingserver. Wij ontzorgen je volledig.

WordPress nieuwsbrief

Een volledig geïntegreerde nieuwsbrief module voor WordPress. Zou dat niet gemakkelijk zijn? Uitgebreide statistieken, volledige integratie met WordPress berichten en content? Met onze WordPress nieuwsbrief oplossing breid jij jouw WordPress website of webshop uit met een professionele mailingtool die alles doet van wat je mag verwachten van een hedendaagse effectieve oplossing.

Op basis van nieuwsbrief sjablonen, volledig in de huisstijl van jouw organisatie, stel je binnen de drag & drop editor binnen afzienbare tijd een professionele mailing op die volledig past bij de online strategie van jou organisatie.