Over deze case

De Pius-Stichting is een sociaal-maatschappelijke organisatie die financieel projecten ondersteunt ter verbetering van de leefsituatie van en voorzieningen voor oudere mensen (55+) in het rooms-katholiek dekenaat Alkmaar dat samenvalt met de regio Noord-Holland noord.

In samenwerking met Maarten Schiphorst van Media Support Alkmaar ontwikkelden wij een maatwerk WordPress oplossing voor de stichting, waarin gebruiksgemak voor zowel bezoeker als beheerder het uitgangspunt vormde.

De website hebben wij voorzien van de custom post types ‘Nieuws’, ‘Publicaties’ en ‘Projecten’, een maatwerk module voor veelgestelde vragen en een volledig online en geautomatiseerde subsidie aanvraag. Het indienen van een papieren subsidie aanvraag is verleden tijd. Het bespaart bespaart papier, tijd en zorgt voor een snelle verwerking. Met alle benodigde velden en een functie voor het zetten van een digitale handtekening beschikt de Pius Stichting over een passende oplossing voor subsidie aanvragen en gaat het volledig mee in de tijd.

Bezoek deze website