Over deze case

In opdracht van fieldmarketingbureau Hot Networkz uit Haarlem ontwierpen en realiseerden wij een maatwerk WordPress oplossing. Uitgangspunt binnen dit project was het restylen van de Hot Networkz website tot een 2015 waardige website en het implementeren van een maatwerk sollicitatie oplossing voor studenten.

De voormalige website van Hot Networkz was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van het jonge en dynamische fieldmarketingbureau. Aan ons de opdracht om een nieuwe, strakke en frisse website te realiseren die tevens perfect geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet.

Daarnaast bood het ons de kans om de online sollicitaties van studenten via de Hot Networkz website te optimaliseren en stroomlijnen waardoor dit proces zo volledig mogelijk verloopt. Tevens hebben wij de website voorzien van een gebruiksvriendelijke en prettige ‘nieuws’ module waarmee Hot Networkz op een toegankelijke wijze de website van relevante updates kan voorzien.

Tenslotte hebben wij de website voorzien van een complete oplossing voor vacatures. Regelmatig heeft Hot Networkz vacatures op de verschillende vestigingen en het hoofdkantoor in Haarlem. Via de pagina ‘Vacatures’ kunnen vacatures nu op een volledige wijze worden aangeboden. De vacatures kunnen via WordPress door het team van Hot Networkz eenvoudig worden toegevoegd aan de website, waardoor snel kan worden geschakeld indien er een positie binnen de organisatie vrij komt.

Highlights project:
– Maatwerk desktop ontwerp
– Maatwerk responsive ontwerp
– Technische realisatie maatwerk WordPress thema
– Maatwerk module: Vacatures
– Maatwerk module: Sollicatieformulieren

 

Bezoek deze website