Over deze case

Als wij ons steentje bij kunnen dragen aan een lokaal initiatief, dan doen wij dat graag. Dit jaar worden de Hoornse Stadsfeesten voor het 17de achtereenvolgende jaar georganiseerd en wij werden gevraagd om als hoofdsponsor een nieuwe maatwerk responsive WordPress website te realiseren. Wij hoefden er niet lang over na te denken en gingen akkoord met een prachtig hoofdsponsorschap.

Binnen de website hebben wij vooral op content gebied een prachtige oplossing verzorgd waarmee het bestuur het publiek door middel van een slideshow, nieuws en programma module op de hoogte kan houden van alle noemenswaardige updates omtrent dit jaarlijks terugkerende evenement. Wij voelen ons vereerd hoofdsponsor te zijn van dit mooie initiatief en wensen de organisatie en bezoekers veel plezier toe tijdens de gezellige drie dagen.

Tip: Ben je al bezoeker aanwezig tijdens de stadsfeesten dit jaar? Bezoek de website www.hoornsestadsfeesten.nl via de smartphone om op een overzichtelijke wijze het volledige programma te bekijken en ervoor te zorgen dat je het optreden van jouw favoriete act niet mist.

Bezoek deze website