Over deze case

Met ruim 80.000 bezoekers per maand heeft Hard News zicht ontpopt tot wereldwijd grootste website op het gebied van nieuws omtrent hardstyle. Door middel van nieuws, reports, livesets, interviews en blogs worden de bezoekers via de website en social media op de hoogte gehouden van het laatste nieuws binnen de hardstyle scene.

Wij verzorgden voor het nieuwsplatform een nieuwe maatwerk WordPress wordpress, voorzien van de functionaliteiten die bij zullen dragen aan een verdere groei van Hard News. Op basis van een ontwerp op maat was het aan ons om de juiste functionaliteiten, die misten in de voormalige website, te verwerken in Hard News 2.0.

Binnen het nieuwe WordPress platform hebben wij een aantal maatwerk custom post types geïmplementeerd om op deze wijze de juiste functionaliteiten voor onder meer reports, livesets, muziek en interviews te realiseren. De post types zijn volledig toegespitst op de wensen van het team van Hard News en leggen makkelijke verbanden binnen de website, wat extra werk voorkomt.

Tevens gaat Hard News, door onze integratie van een geavanceerde agenda functionaliteit, de concurrentie aan met websites als Party Flock. Door middel van uitgebreide details over een evenement krijgen bezoekers inzicht in alle grote én kleinere hardstyle events. Daarnaast hebben wij het mogelijk gemaakt voor bezoekers om door middel van een formulier een agenda item aan te melden, welke ter goedkeuring bij het team van Hard News terecht komt.

Project highlights:

Wij wensen het team van Hard News heel veel succes toe met de nieuwe website en hopen dat dit bij zal dragen aan een nog snellere groei van het platform.

Bezoek deze website