preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
Blog - VRIJ Festival

We Brand Creative trotse hoofdsponsor VRIJ Festival Hoorn!

Als wij als bedrijf zijnde ons steentje bij kunnen dragen doen wij dat graag. Zeker als het een fantastisch initiatief betreft in Hoorn, waar wij sinds 1 maart zijn gevestigd. Enkele maanden geleden kwamen wij in contact met de organisatie van VRIJ Festival Hoorn. De organisatie, 5 man sterk, droomde ervan om een bevrijdingsfestival in Hoorn aan te bieden. Een spannende periode volgde: Omdat het festival gratis te bezoeken is, diende er voldoende geld op te worden gehaald via een crowdfunding campagne om het geheel te kunnen bekostigen.

Enkele dagen voor de deadline werd de magische grens van 5.000 euro bereikt. Het was gelukt! Dit betekende tevens dat wij definitief hoofdsponsor werden van het VRIJ Festival. Tijdens de crowdfunding campagne hebben wij onze diensten kosteloos aangeboden aan de organisatie van het festival. Dit betrof onder andere de volgende zaken:

  • Het ontwerp en de realisatie van een gloednieuwe maatwerk WordPress website
  • WordPress webhosting voor de website van VRIJ Festival
  • Het ontwerp van de poster, het programmaboekje en de plattegrond
  • Het ontwerp van borden en hekwerkbanners

Nu, enkele weken later, hebben wij de website van VRIJ Festival (tegelijk met de line-up bekendmaking) gelanceerd: www.vrijhoorn.nl. Een fantastisch eindresultaat dat helemaal past bij het karakter van het festival.

Op het moment van schrijven leggen wij de laatste hand aan het ontwerp van een aantal uitingen op het festival, welke op de dag zelf zijn te aanschouwen. Het belooft een fantastische dag te worden en het is prachtig dat wij hier ons steentje aan bij hebben kunnen dragen.

Wij zijn trots op deze samenwerking met de organisatie van VRIJ Festival en wensen het team graag ook via deze week heel veel succes en mooie momenten toe tijdens het eerste bevrijdingsfestival in Hoorn. Een uitmuntende prestatie om dit voor elkaar te krijgen! Graag tot 5 mei aanstaande. Uiteraard zijn wij er ook bij!

Reacties zijn gesloten.