preloader
We Brand Creative is nu Qore Digital. Binnenkort volgt onze nieuwe website op www.qore.digital.
WordPress SEO specialisten

Trotse sponsor Hoornse Stadsfeesten!

Een jaarlijks terugkerend en onwijs gezellig evenement staat weer voor de deur: De Hoornse Stadsfeesten 2015. Op vrijdag 19 juni, zaterdag 20 juni en zondag 21 juni vinden binnen de gehele binnenstad van Hoorn gezellige en muzikale evenementen plaats.

Afgelopen maart zijn wij met ons kantoor verhuisd naar de binnenstad van Hoorn en kwamen al snel, weliswaar via via, in contact met de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten. Van het één kwam het ander en nog geen week later bespraken we de details van ons hoofdsponsorschap van dit prachtige evenement.

De enthousiaste organisatie gaf aan over een gedateerde website te beschikken die niet meer in de huidige tijdsgeest past. Wij besloten om als sponsor kosteloos een volledig maatwerk en responsive WordPress website te ontwerpen en realiseren. Op 15 mei lanceerden wij de gloednieuwe website van de Hoornse Stadsfeesten op www.hoornsestadsfeesten.nl.

Wij kijken als team enorm uit naar het feestelijke weekend dat voor de deur staat en zijn dankbaar voor de kans die wij kregen om op ludieke wijze ons steentje bij te dragen aan dit jaarlijks terugkerende event. Hopelijk zien we jou, de lezer van deze blog, ook ergens in de gezellige feestdrukte het aankomende weekend!

Reacties zijn gesloten.